▲ Наверх
Время на сайте
Текущее время на сайте

Текущая дата на сайте
На сайте...
Всего на сайте: 24
Гостей: 21
Пользователи: 

Роботы: 
Голосование

Ваш любимый шутер от Valve?

Half-Life (все части)
CS 1.6
CS:S v.34
CS:S v2230303
CS:GO

 
 

Server using '<none>' lobbies, requiring pw no, lobby

Piotr022
13 августа 2015 12:08
   Сообщение #1

Юнец
  • 0
Награды:

Репутация: 0
Группа: Пользователи
Сообщений: 2
Регистрация: 13.08.2015

Предупреждения:
Hello, I have problem with my cs go server.
2 days ago i downloadad lastes cs go server files with steamcmd on linux,
I installed lastest sourcemod and metamod, and lastest revemu
i have got an error always when i connect: Server using '<none>' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffff, so today i instaled server on windows, and i do the same steps, but error is the same.

my server.cfg:
sv_lan 0
sv_tags no-steam,nosteam,polski,pl,dd2,gungame,knife
host_info_show 2
host_players_show 2

i have also added sv_lan 1 in sourcemod cfg file.
i starting server with additional string:
+sv_lan 0 +sv_pure 0

server working fine, when i set in server cfg sv_lan to 1, but i can connect only using internal lan ip, no working over network(#Valve_reject_lan_game) caused by sv_lan 1.

I have googled for 3 days :(

Stanly
13 августа 2015 14:12
   Сообщение #2

Храброе сердце
  • 150
Награды:
 
Репутация: 82
Группа: Пользователи
Сообщений: 1780
Регистрация: 7.11.2012

Предупреждения:
Piotr022,
Hello.
First of all I suggest you read this tutorial and moreover you should delete sv_lan from sourcemod.cfg
Piotr022
13 августа 2015 15:24
   Сообщение #3

Юнец
  • 0
Награды:

Репутация: 0
Группа: Пользователи
Сообщений: 2
Регистрация: 13.08.2015

Предупреждения:
Thanks, i think topic closed :D
1чел. читают эту тему (гостей: 1)
Пользователей: 0

  Сейчас: 22 октября 2018 22:09